Voor elk evenement een passende oplossing

U kunt naast totaalproducties bij TimSL ook licht en geluid huren. Bij ons kunt u terecht voor onder andere licht, geluid, DJ gear, presentaties, stage en rigging en special effects. Het is mogelijk om de apparatuur bij ons af te halen maar uiteraard is bezorgen geen enkel probleem. Naast het transporteren van de apparatuur kunnen wij de apparatuur ook op- en afbouwen.

Onze verhuurpagina bestaat uit verschillende categorie├źn zodat u eenvoudig kunt navigeren tussen onze producten. Daarnaast hebben wij sets samengesteld die zeer populair zijn in de verhuur. Hiermee heeft u binnen een paar klikken de juiste set voor uw event.

De verhuurpagina bestaat uit de volgende categorie├źn:

djgear_huren_timsl

DJ gear
Complete draaitafels, losse CD spelers en mixers.
Lees meer

stage_and_rigging

Stage & Rigging
Complete podia, trussframes, beursstands en backdrops.
Lees meer

 

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Voor meer informatie kunt u ook altijd contact met ons opnemen.


Bezorgen

TimSL is gevestigd in Weesp, en maakt TimSL zeer goed bereikbaar vanuit Amsterdam, het Gooi en Utrecht. Mocht u niet in de gelegenheid zijn zelf de apparatuur op te halen of terug te brengen, dan heeft TimSL de faciliteiten om de apparatuur af te leveren en weer op te halen.

Zelf halen en brengen

Als u zelf beschikt over vervoer kunt u uiteraard de apparatuur bij ons op komen halen. Dit kan uitsluitend op afspraak bij onze vestiging in Weesp. Vanuit centrum Amsterdam is de reistijd naar TimSL ca. 20 minuten.

Op- en afbouw

Mocht u zelf niet de technische kennis in huis hebben of geen omkijken willen hebben naar de gehuurde apparatuur komt TimSL graag bij u langs om het voor u op te bouwen. Ons technisch personeel gaat niet eerder weg voor dat de set werkt en voor u alles duidelijk is. U kunt van ons verwachten dat wij met nette representatieve jongens komen die verstand van zaken hebben.

Bediening

Wilt u helemaal geen omkijken hebben naar de apparatuur en de bediening, dan kan TimSL het ook voor u regelen. Wij stellen hoge eisen aan ons technisch personeel, immers het is belangrijk dat uw evenement technisch vlekkeloos verloopt. Naast de technische scholing vinden wij het van groot belang dat ons personeel representatief er uit ziet.

Lange termijn huren

Het is bij TimSL geen probleem als u de apparatuur voor een langere periode wilt horen. Handig voor bijvoorbeeld een Pop-up restaurant, een meerdaags festival, of als u zelf de investering niet wilt doen. Uiteraard kunt u blijven rekenen op de TimSL service die u gewent bent. Informeer voor alle mogelijkheden. Wij denken graag met u mee voor de beste oplossing.

Omdat wij het van groot belang vinden dat uw evenement foutloos verloopt maken wij alleen gebruik van hoogstaande apparatuur van top kwaliteit. Zo maken wij gebruik van de volgende merken: L-ACOUSTICS, JBL, Pioneer, Soundcraft, Crown, Martin, Shure, Sennheiser en Eurotruss.

L-acoustics.jbl.pioneer.soundcraft.crown.martin.shure.sennheiser.eurotruss.timsl