Presentaties

Een presentatie die opvalt

Een goede presentatie valt of staat met de juiste technische ondersteuning. TimSL is uw audio visuele totaalleverancier. Het draait bij een presentatie om de beleving. Dankzij onze creativiteit en ervaring weten wij hoe uw presentatie een blijvende indruk geeft.

Wat wij doen

Presentatie en audiovisuele techniek

Versterken

van geluid

Bij presentaties of seminars draait het om de spreker en de media die vertoont wordt. Daarom is het belangrijk dat alles goed verstaanbaar en te beleven is. TimSL maakt hiervoor gebruik van de nieuwste draadloze microfoontechnieken. Vertoning van geluidsfragmenten is ook mogelijk met ons systeem.

Video

en projectie

Het visuele aspect is niet meer weg te denken bij presentaties. De vertoning van een PowerPoint of Keynote presentatie kan gebeuren op grote projectieschermen of juist op subtiele LCD monitoren. Voor iedere situatie heeft TimSL een passende oplossing, dit is afhankelijk van de locatie en de content. Graag denken wij met u mee voor een passende oplossing.

Verlichten

en uitlichten

Niet iedere locatie heeft de ultieme ambiance. Door gebruik te maken van de juiste verlichting kan iedere ruimte worden voorzien van de juiste sfeer. Licht kan tevens worden gebruikt om een presentator, podium of product goed uit te lichten. Het voordeel is dat hiermee de volledige aandacht getrokken wordt van uw gasten.

Vakkundige technici

Netjes, representatief en vakkundig

De dag staat of valt met de juiste technicus. TimSL werkt uitsluitend met vakbekwame technici die het vak verstaan, representatief zijn en die begrijpen dat de beleving van de dag centraal staat. Een technicus is onmisbaar om uw presentatie in goede banen te leiden, TimSL heeft hiervoor eigen technici in dienst. Indien wenselijk kunnen onze technici zich kleden naar uw gelegenheid. Hierdoor vallen zij zo min mogelijk op tussen uw gasten.

Interesse of vragen? Neem gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op