TimSL investeert in LED verlichting

TimSL heeft onlangs het licht assortiment uitgebreid met een groot aantal Showtec Powerspot 9 Q6 tour.
Deze LED spot heeft doormiddel van de 9 RGBWA-UV LED’s een zeer hoge output. Door deze hoge output is deze LED spot breed inzetbaar. Denk bijvoorbeeld aan het uitlichten van objecten of muren van gebouwen.

Wat deze spot bijzonder maakt is dat naast de gebruikelijke RGB LED’s (Rood, Groen, Blauw) de spot ook over wit, Amber, en UV leds beschikt. Door deze extra kleuren kunnen de meest denkbare kleuren gemaakt worden. Deze multifunctionele spot is door de UV LED’s ook zeer geschikt om te gebruiken als blacklight. De licht opbrengst van de blacklight LED’s zijn zeer krachtig en is een goede vervanger van de veel gebruikte blacklight gun.

Door de multifunctionele beugel kan de Showtec Powerspot 9 Q6 Tour opgehangen worden, maar door de multifunctionele beugel kan deze spot ook op de grond gezet worden.

De spots zitten per 8 in een flightcase. De sets worden compleet geleverd met voedingkabel en truss haken. Uiteraard hebben wij ook powerkon doorlus kabels in ons assortiment, deze worden standaard meegeleverd.

Zie onze verhuurlijst voor de prijzen.

LED, overal inzetbaar!

Hierbij een aantal suggesties waar deze spots goed in te zetten zijn. Denk bijvoorbeeld aan een beursstand of een ruimte die sfeervol belicht moet worden. Maar de spot is ook uitermate geschikt voor een schoolfeest, blacklight party, het uitlichten van een gebouw, drive-in show, tent verlichting, een verjaardagsfeest, huwelijksfeest etc. De mogelijkheden zijn eindeloos.

LED spot Blauw
LED Spot Groen