TimSL breidt het draadloze microfoon assortiment uit.

Shure QLX-D draadloze microfoon

Een draadloze microfoon is onmisbaar voor elke presentatie of optreden. Onlangs heeft TimSL het assortiment draadloze microfoons flink uitgebreid. We hebben het assortiment uitgebreid met de Shure QLX-D handheld microfoons en beltpack zenders. TimSL heeft gekozen voor de Shure QLX-D serie vanwegen de hoge digitale kwaliteit en het grote bereik. Omdat voor ons de betrouwbaarheid van de draadloze microfoons de hoogste peroriteid heeft, zijn wij bij deze serie van Shure terecht gekomen.

De Shure QLX-D beschikt over een vooruitstrevende zender techniek waardoor het signaal niet snel wegvalt en de geluidskwaliteit van hoog niveau is. Wij hebben ons assortiment uitgebreid met de beta 58a en de beta 87a handheld microfoon en een aantal beltpacks die geschikt zijn voor onze Sennheiser HSP4 headsets.

 

 

Shure QLX-D, Beta 58a handheld

De Shure Beta 58a handheld microfoon is een algemeen geaccepteerde microfoon die voor diverse doeleinde geschikt is. Door het heldere karakter van de microfoon is die uiterst geschikt voor zang doeleinden. Daarnaast is die ook geschikt voor diverse live toepassingen.

Shure QLX-D Beta58a

 

Shure QLX-D, Beta 87a handheld

De Shure Beta 87a is een dynamische microfoon die uiterst geschikt is voor presentaties en zang. Deze multifunctionele microfoon is zeer gevoelig waardoor hij een zeer helder klank heeft. Door de digitale zend kwaliteit tussen de handheld en de ontvanger verliest u geen geluidkwaliteit.

Shure QLX-D Beta87a

 

Shure QLX-D1, Beltpack

Voor als u een headset wilt gebruiken of als u een instrument heeft waarvan de microfoon draadloos aangesloten moet worden hebben wij de Shure QLX-D1 beltpack. Deze belt pack heeft dank zij zijn subtiele formaat een groot bereik en is eenvoudig aan uw riem te bevestigen door de speciale klip die aan de beltpack bevestigd zit.

img_1383

 

Alle specificaties van het microfoon systeem kunt u vinden op www.shure.eu


TimSL is uw totaal leverancier gespecialiseerd in de zakelijke markt. Denk hierbij aan presentaties, beurzen en bedrijfs evenementen. Kijk voor ons gehele apparatuur assortiment op onze verhuur pagina. Wilt u direct contact met ons opnemen, kijk dan hier voor onze contact pagina. De sets word geleverd inclusief batterij.