Voor elke situatie de juiste microfoon

TimSL – Voor elke situatie de juiste microfoon

TimSL heeft zijn assortiment microfoons flink uitgebreid. Aangezien het van groot belang is dat het geluid van hoge kwaliteit is, is het belangrijk dat er niet bezuinigd wordt op een microfoon. Daar begint het immers allemaal mee. Voor de meest uiteenlopende toepassingen hebben wij de juiste microfoon. Denk bijvoorbeeld aan een presentatie, band, percussie, toespraak of vocalist.

Met de volgende microfoons hebben wij ons assortiment vergroot:

-Shure SM58;
-Shure Beta 58a;
-Shure SM 57;
-Sennheiser drumkit.

Hieronder een beknopte omschrijving van de eigenschappen en toepassingen van de verschillende microfoons.

Shure SM58, de veelzijdige standaard in de professionele AV branche

De Shure SM58 is misschien wel de meest geziene microfoon in de professionele rental branche. Door zijn robuuste behuizing en fijne klank wordt deze microfoon voor de meest uit een lopende doeleinden gebruikt. De SM58 wordt ook wel gezien als de alleskunner onder de microfoons, hij wordt veel gebruikt als zangmicrofoon, maar ook als instrumentmicrofoon.

Shure SM58

Shure Beta 58a, voor een heldere vocal

De Shure Beta 58a is de aangewezen microfoon voor vocal-doeleinden. Of het nu gaat om de lead vocal of de backing vocal. Met deze microfoon klinkt uw stem altijd glashelder. Door het grote bereik van de Beta 58a is hij geschikt voor vrijwel alle stemtypes.

Shure Beta58a

Shure SM57, uw instrument perfect versterkt

De Shure SM57 is zeer geschikt voor het versterken van uw instrument. Denk hierbij aan slagwerk, gitaar en sax. Door het cardioide karakter vangt de microfoon voornamelijk het geluid aan de voorkant op, het grote voordeel hiervan is dat de microfoon weinig omgevingsgeluid opvangt.

Shure SM57

Sennheiser drumkit

Voor al uw slagwerk hebben wij de juiste microfoon. Onlangs hebben wij onze drumkit uitgebreid met de volgende microfoons:

-Sennheiser E604, Tom microfoon;
-Sennheiser E602, Kick microfoon;
-Sennheiser E904, Snare microfoon;
-Sennheiser E906, Highhead microfoon;
-Sennheiser Overhead microfoon.

Sennheiser drumkit Sennheiser E604

Alle microfoons zijn compleet met de benodigde klemmen, en verkrijgbaar met K&M microfoonstatieven. Kijk op onze verhuurpagina. voor de prijzen en de rest van het assortiment, zo hebben wij ook diverse draadloze microfoons.