Nieuw bij TimSL, de QSC K12

Nieuw bij TimSL, de QSC K12

hoog vermogen, klein formaat

Over de QSC K12

Vanwege de groeiende vraag naar compacte speakers met een hoog vermogen, hebben wij ons assortiment uitgebreid met de QSC K12. Na een aantal testen en vergelijkingen kwam de QSC K12 als winnaar uit de bus. Één van de grootste pluspunten van de speaker is dat ondanks zijn formaat de K12 een zeer hoog volume produceert en daarbij ook goed blijft klinken. Door de vooruitstrevende technologie van QSC produceert de QSC K12 ook een fijne lage klank. De speaker heeft een ingebouwde versterker, waardoor geen losse versterker nodig is. Dit is ideaal als u weinig ruimte heeft! Achterop de speaker bevinden zich XLR-, jack- en tulpaansluitingen. Door de tulpingang kunt u zonder een extra mengpaneel uw iPod of MP3 speler aansluiten.

Door het slimme ontwerp van de speaker kunt u de speaker op een statief plaatsen of gebruiken als vloermonitor.

foto 4

De QSC K12 worden per twee geleverd in een nette flight case inclusief alle benodigde bekabeling. Dankzij de speciale hoezen kunnen de speakers ook zonder case geleverd worden.


 

foto 2

foto 5

 

 

 

 

 

 

 

Hieronder een aantal voorbeelden waar de QSC K12 zeer geschikt voor is:

  • Monitoring
  • Presentaties
  • DJ
  • Achtergrondmuziek
  • (Kleine) dansfeesten
  • Bedrijfsborrel
  • Spraakversterking

Heeft u binnenkort een evenement waar u de QSC K12 graag wilt huren of bent u opzoek naar een volledige geluidsinstallatie? Kijk dan hier voor meer informatie en prijzen. Kijk hier voor meer informatie en alle specificaties over de QSC K12.


TimSL Sound & Light, uw totaalleverancier voor geluid, licht en video in de regio Amsterdam, Utrecht en t’Gooi. Gespecialiseerd in totaaloplossingen, zoals geluid en video voor uw presentatie. Kijk op onze zakelijk pagina om te ontdekken wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.