L-ACOUSTICS

lacoustics-timsl

TimSL is sinds 2013 volledig overgestapt op het Franse merk L-ACOUSTICS. Na naar veel verschillende merken geluisterd te hebben hebben we uit eindelijk gekozen voor L-ACOUSTICS. De keuze is op de apparatuur van L-ACOUSTICS gevallen om het hoge rendement van de speakers en het bijzonder zuivere geluid. Niet voor niets is dit merk te vinden op de meest uiteenlopende evenementen.

L-ACOUSTICS is een Franse fabrikant van hoogwaardige speakers en versterkers. Het merk wordt door de top kwaliteit en duurzaamheid vaak te vinden op grote festivals, maar ook op kleinere evenementen. Met de subtiele oplossingen is onze apparatuur van L-ACOUSTICS ook zeer geschikt voor een presentatie, beurs of expo.

Nieuw in het L-ACOUSTICS assortiment van TimSL:
– 5XT
– 12XT
– ARCS WIDE
– ARCS FOCUS
– SB18M
– LA8

L-ACOUSTICS 5XT

L-ACOUSTICS.5XT.TIMSLDe 5xt is uiterst geschikt voor presentaties, door het kleine formaat is de speaker subtiel weg te werken zodat hij niet storend in het zicht staat. Meest gebruikt bij: presentaties, beursstands, achtergrondmuziek & borrels.

Specificaties:
– Coaxiale 2-weg speaker
– 15L x 15B x 15H
– Te gebruiken i.c.m. een microfoonstandaard of U-beugel
– LF extensie met SB18m
– Aansturing via LA8/LA4

L-ACOUSTICS 12XT

L-ACOUSTICS.12XT.TIMSLDe 12xt is een multifunctionele 12 inch speaker die zowel als monitor als fullrange speaker te gebruiken is. Meest toegepaste configuratie: Sub-top set, full range, monitor & invul speaker.

Specificaties:
– Ultieme sonische prestaties
– Helderheid en precisie
– Plug-and-play voor een snelle set-up
– Aansturing via LA8/LA4

L-ACOUSTICS ARCS WIDE

L-ACOUSTICS.ARCS.WIDE.TIMSLDe arcs wide is ontwikkeld om lange afstanden te overbruggen maar is ook goed te gebruiken als top speaker in samenwerking met een sb18. Meest gebruikte toepassingen: Sub top set, grote afstanden, line array setup.

Specificaties:
– Geoptimaliseerd voor verhuur
– Plug-and-play systeem, eenvoudig en snel op te zetten
– 30° uitstralingshoek
– Compatible met SB18m
– IP 45 geclassificeerd
– Aansturing via LA8/LA4

L-ACOUSTICS ARCS FOCUS

L-ACOUSTICS.ARCS.FOCUS.TIMSLDe arcs focus is een longtrow speaker, speciaal gebouwd om lange afstande te kunnen overbruggen. Meest gebruikte toepassingen: Sub top set, grote afstanden, line array setup.

Specificaties:
– Geoptimaliseerd voor verhuur
– Plug-and-play systeem, eenvoudig en snel op te zetten
– 15° uitstralingshoek
– Compatible met SB18m
– IP 45 geclassificeerd
– Aansturing via LA8/LA4

L-ACOUSTICS SB18M

L-ACOUSTICS.SB18M.TIMSLDe SB18 is een high power subwoofer die tot wel 32 hertz diep gaat. Deze subwoofer laat de broekspijpen gegarandeerd trillen.

Specificaties:
– 32 Hz LF limiet, hoge belastbaarheid, lage vervorming en thermische compressie
– Compatible rigging : SB18m/ARCS WIDE – FOCUS
– Pole mount voor XT-serie, ARCS WIDE / FOCUS
– Aansturing via LA8/LA4

L-ACOUSTICS LA8

L-ACOUSTICS.LA8.TIMSL
Specificaties:
– High-grade 24 bit A/D converters, 130 dB dynamic range
– LA8 4X1800W/4 Ohms
– Cutting edge luidspreker versterking, DSP, netwerk
– LA NETWORK MANAGER 2.0 PC software voor remote control & monitoring

Als L-ACOUSTICS specialist is TimSL voornamelijk actief in Amsterdam, ‘t Gooi en Utrecht. Van maatwerk tot een plug-and-play set. Voor alle situaties hebben wij een passend advies! Graag kijken wij samen met u naar de mogelijkheden die TimSl met de apparatuur van L-ACOUSTICS voor uw evenement, beurs, presentatie of festival te bieden heeft.

Vraag hier een op maat gemaakte offerte aan of kijk op onze verhuurpagina voor meer informatie over onze L-ACOUSTICS producten.