L-Acoustics huren?

L-Acoustics huren? TimSL is het adres voor uw geluidssysteem!

 L-Acoustics is de professionele oplossing voor het versteken van geluid. Dit toonaangevende merk is op bijna ieder festival, live-concert en event terug te vinden. Deze speakers hebben een hoog rendement en een bijzonder zuiver geluid. Om het optimale te bereiken zijn onze technici L-Acoustics gecertificeerd.

TimSL heeft een ruim assortiment speakers en versterkers van L-Acoustics. Ieder evenement heeft zijn eigen configuratie, door het specialisme van TimSL weten wij exact wat uw event nodig heeft. Van een simpele opstelling met twee speakers tot een complete line-array voor een groot muziekfestival.

l-acoustics huren rental verhuur partner

Speakers en versterkers

Elk type speaker en versterker heeft zijn eigen eigenschappen. Met L-Acoustics Soundvision berekenen wij per situatie welke oplossing het meest geschikt is.

Het is mogelijk om bij ons speakers los van L’acoustics  te huren of inclusief op- en afbouwen en het geluid afstellen door onze technici.

5XT
 L’acoustics 5XTL'acoustics 5XT

De L’acoustics 5XT is een super compacte speaker met een hoog rendement. De speaker is te bevestigen op een microfoon statief of te vliegen met de speciale U-beugel.

Door de hoge prestaties is de 5XT perfect te gebruiken als in-fill of voor presentaties.

Bij TimSL worden de 5XT’s per vier geleverd inclusief statieven en ophang beugels.

 

12XT
L’acoustics 12XT 

De L’acoustics 12XT is een veelzijdige speaker. Door de zuivere klank waar L’acoustics bekend om staat is de speaker goed te gebruiken als monitor maar ook zeker als PA.

De 12XT is onderanderen te gebruiken als:

 • PA-speaker
 • Monitor
 • Delay
 • In-fill

Bij TimSL zitten de de 12XT’s per twee in kist.

ARCS wide/focus
L’acoustics Arcs WIFO

Het L’acoustics Arcs WIFO Systeem bestaat uit de Arcs Wide en de Arcs Focus.  Beide speakers zijn uitstekend te gebruiken in samen werking met de L’acoustics SB18m. Het systeem is ontworpen om eenvoudig een grote ruimte egaal van geluid te voorzien. Het systeem is uiterst geschikt als front/in-fill en als main PA.

L’acoustics Arcs Wide

De L’acoustics Arcs Wide heeft een openingshoek van 30 graden. Door deze hoek is de speaker breed inzet baar. In samenwerking met de Arcs Focus en de SB18 heb je eenvoudig een fijn klinkend PA

L’acoustics Arcs Focus

De L’acoustics Arcs Focus heeft een hoek van 15 graden. Door deze kleine hoek speelt de speaker verder dan de Arcs wide. Het is mogelijk om het Arcs WIFO systeem te vliegen door middel van de WIFO BUMP.

TimSL heeft het L’acoustics Arcs WIFO systeem in het assortiment met de bijbehorende WIFO BUMP en de LA8 versterkers. Neem contact met ons op voor prijzen en meer informatie.

KARA – line array
L’acoustics KARA

Het KARA systeem is een mid-size line-array en is geschikt voor de meest uit eenlopende doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan een live-concert, dance feest of een festival. Ondanks het compacte formaat leverd het systeem een hoge geluidsdruk met de bekende L’acoustics sound. Het is mogelijk om de L’acoustics KARA te stacken of te vliegen door middel van de M-BUMP.

Heeft u binnenkort een evenement waar het net even iets verder of harder moet. Informeer naar de mogelijk heden.

8XT
L’acoustics 8XT

De L’acoustics 8 XT is een compacte speaker met een hoog vermogen. De speaker is uiterst geschikt voor presentaties of als infill speaker voor grotere systemen.

SB18(m)/SB28
LA4x/LA8
Soundvision
Soundvision L'acoustics soundvision

Om het meest optimale uit het geluidssysteem te kunnen halen maken wij gebruik van L’acosutics Soundvision. Met Soundvision kunnen wij de ruimte en wat het geluid doet simuleren. Zo kunnen wij exact zien wel geluidssysteem het meet doeltreffend is voor uw evenement.

 

Door het gebruik van Soundvision kunnen wij een geluid-plan aanleveren die voor veel buiten (dance) evenementen gevraagd worden. In het plan laten wij zien wat het geluid doet op het speelveld en in de omgeving. Zonodig kunnen wij het systeem zo aanpassen dat de geluidsoverlast tot een minimum beperkt word.

Advies nodig? Neem contact met ons op!

L'acoustics set 1 – Geschikt tot 200 personen
L’acoustics set 1

Heeft u geluid nodig voor een (klein) feest, een live optreden van uw band of een ander evenement. Deze L’acoustics set is een compacte set met een groot vermogen. De set is geschikt tot ongeveer 200 personen.

Inhoud:

 • 2x L’acoustics 12XT
 • 2x L’acoustics SB18
 • 2x K&M Tussen paal
 • 1x L’acoustics LA4

De sets worden geleverd inclusief alle benodigde bekabeling

Prijs: €195,00 Excl. BTW

Heeft u ook licht of DJ Gear nodig? Kijk op onze verhuur pagina naar de mogelijk heden, of neem contact met ons op.

L'acoustics set 2 – Geschikt tot 350 personen
L’acoustics set 2

Heeft u geluid nodig voor een (klein) feest, een live optreden van uw band of een ander evenement. Deze L’acoustics set is een compacte set met een groot vermogen. De set is geschikt tot ongeveer 350 personen.

Inhoud:

 • 2x L’acoustics ARCS WIDE
 • 4x L’acoustics SB18
 • 2x K&M Tussen paal
 • 1x L’acoustics LA8

De sets worden geleverd inclusief alle benodigde bekabeling

Prijs: €295,00 Excl. BTW

Heeft u ook licht, DJ Gear of special FX nodig? Kijk op onze verhuur pagina naar de mogelijk heden, of neem contact met ons op.

L'acoustics set 3 – Geschikt tot 550 personen
L’acoustics set 3

Heeft u geluid nodig voor een (klein) feest, een live optreden van uw band of een ander evenement. Deze L’acoustics set is een compacte set met een groot vermogen. De set is geschikt tot ongeveer 550 personen.

Inhoud:

 • 2x L’acoustics ARCS WIDE
 • 2x L’acoustics ARCS FOCUS
 • 6x L’acoustics SB18
 • 1x L’acoustics LA4
 • 1X L’acoustics LA8

De sets worden geleverd inclusief alle benodigde bekabeling

Prijs: €485,00 Excl. BTW

Naast L’acoustics huren kunt u ook bij ons terecht voor DJ Gear, special FX en licht. Kijk op onze verhuur pagina naar de mogelijk heden, of neem contact met ons op.

L'acoustics huren van af 550 personen – (Line-array)
Om goed geluid te kunnen garanderen maken wij voor evenement van af 550 personen het geluidsstem op maat. Neem contact met ons op zodat wij een passen voorstel voor u kunnen maken.

Naast L’acoustics huren kunt u ook bij ons terecht voor DJ Gear, special FX en licht. Kijk op onze verhuur pagina naar de mogelijk heden, of neem contact met ons op.