Confetti shooter huren? Een knallend succes!

Bent u voor uw evenement op zoek naar iets speciaals, dan hebben wij sinds kort een spectaculair effect voor u te huur. Wij kunnen u confetti shooters, ook wel bekend als power shots, aanbieden. Wij hebben hebben voor de power shots gekozen omdat het effect van een shooter geweldig groot en spectaculair is en bovendien is de huurprijs goed betaalbaar. De shooters zijn op de meest denkbare manieren eenvoudig te bevestigen door middel van een universeel base station. Kortom, om van uw event een knallend succes te maken kunt u nu bij TimSL een confetti shooter huren!

U heeft de keuze uit twee soorten shooters: streamers en confetti shooters.

Streamer shot

De streamers schieten lange slierten in de meest denkbare kleuren de lucht in. Zelfs metallic kleuren zijn mogelijk. De streamers schieten maximaal 20 meter ver. Zie hieronder de lijst met mogelijkheden en prijzen.

confetti.shooter.timsl

Confetti shot

Een confetti shooter is een shooter, zoals de naam al zegt, die confetti schiet. De confetti is in diverse kleuren te verkrijgen, zie hieronder de lijst met mogelijkheden en prijzen.

confetti.streamer.timsl

Base station

Elke shooter wordt afgeschoten vanaf een zogenaamde base station, dit is de houder waar de shooter in bevestigd wordt. De base station wordt aangesloten aan de detonator knop of een switch pack zodat de shooter op het juiste moment afgeschoten kan worden. De base station is op veel manieren te bevestigen, zo worden er standaard haken meegeleverd zodat de shooter op een veilige manier in de truss gemonteerd kan worden. Ook kan met een baseplate de base station met de shooter op de grond of bijvoorbeeld op de DJ booth gezet worden.

Detonator knop

datenator knop TimSL coneffeti shooterEen leuke extra is de detonator knop, met deze rode knop kan (kunnen) de shooter(s) afgevuurd worden. Wordt vooral gebruikt bij officiële openingen of onthullingen.

 
 
Enkele voorbeelden waarvoor shooters ingezet worden:
TimSL confetti shooter huren, vanaf nu mogelijk!

  • Voor een opening van een nieuwe winkel, erg leuk in combinatie met de rode detonator knop.
  • Spectaculaire onthulling van een nieuw product of naam, erg leuk in combinatie met de rode detonator knop.
  • Op het hoogtepunt van een dansfeest.
  • Een festival als het publiek helemaal uit zijn dak gaat.

Wilt u zelf een confetti shooter huren? Dat kan in de volgende kleuren.

Streamer – papier Streamer – metallic Confetti – papier Confetti – metallic
 Donkerblauw
X
X
X
X
 Lichtblauw
X
X
 Geel
X
X
 Oranje
X
X
 Rood
X
X
X
 Groen
X
X
X
X
 Goud
X
X
X
X
 Zilver
X
X
X
X
 Wit-zilver
X
X
 Wit
X
X
 Roze
X
X
 Mixed
X
X

 

Wilt u ook voor uw feest of evenement een confetti shooter huren? Dat kan!

Meer weten over onze confettishooters? Of een confetti shooter huren? Kijk dan op onze verhuurpagina. zijn er nog andere vragen, neem dan contact met ons op.

 

Promovideo van onze special effects.