CO2 gun huren, nu mogelijk bij TimSL: spuit rook 8 meter ver!

Co2 gun huren?

Vanwege de grote vraag naar special effects kan je bij TimSL nu ook een CO2 jet huren. Hiermee is naast de conefettishooters en streamers ons assortiment voor special effects uitgebreid. Een CO2 gun huren is ook mogelijk, hiermee kan de artiest CO2 schieten vanuit een echte gun vorm.

Vanwege de grote vraag naar special effects hebben wij naast de confettishooters en streamers . Dit is onmisbaar in de wereld van de special effects. Onmisbaar om een blijvende indruk te maken op elk feest of festival. Het juiste product voor een grote “wouw” factor op ieder evenement.

CO2.Jet.TimSL

Gaat u een CO2 gun of CO2 jet huren?

De CO2 jet is een ongekend populair effect en spuit een elektronisch aan te sturen rookpluim van ca. 8 meter ver. De jet is op diverse manieren neer te zetten, bijvoorbeeld op het podium naast de DJ booth of is, met de standaard bijgeleverde haken, op te hangen in de trussen.

Co2 gun, jet, cilinder, special effects huren
De CO2 gun is de draagbare versie van de CO2 jet maar dan in gun vorm. Erg leuk om te gebruiken op het podium door de DJ of de artiest.

De CO2 cilinderfles huren

Voor de CO2 jet en CO2 gun dient er een CO2 cilinderfles aangesloten te worden. Met de fles van 50 liter kan ongeveer 80 seconde CO2 gespoten worden. Het is van belang dat de cilinderfles, jet en gun op de juiste manier gebruikt wordt omdat er met hoge druk wordt gewerkt. Download hier de veiligheid sheet m.b.t.het correcte gebruik van CO2.

Het gemak van snelle vervanging.

Doordat een CO2 jet en CO2 gun gekoppeld is aan een grote cilinders kost het weinig tijd en moeite om een lege cilinder te vervangen. Het gemakt zit hem in de gemakkelijke koppeling tussen de jet en de cilinder. Dit is simpel en snel te vervangen, zo heeft u met gemak genoeg CO2 effect voor de gehele avond.

TimSL heeft standaard de volgende cilinder op voorraad:

  • CO2 in een cilinder van 50 liter (80 seconden)

Op aanvraag zijn ook cilinders met een andere inhoud mogelijk.

Het is van belang dat de cilinderfles, jet en gun op de juiste manier gebruikt worden omdat er met een hoge druk gewerkt wordt. Bent u zelf van plan de CO2 jets of guns te gaan gebruiken dan raden wij u aan hier de veiligheidssheet m.b.t. het correcte gebruik van CO2 te downloaden.

Wilt u zelf een CO2 gun huren, CO2 jet huren of cilinderfles huren?

Kijk dan hier voor onze verhuurprijzen. Wilt u meer informatie of een demo? Neem dan contact met ons op.

In het onderstaande filmpje ziet u onze CO2 guns in actie bij Speakerz.

Voor meer informatie over gratis levering, kijk op onze verhuurpagina.